Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Že je Pavel Novotný regulérní blázen a pomatenec, každý vidí a ani se o tom nemusí mluvit. Co je ale trapné a směšné zároveň, je skutečnost, že zapřísáhlí čeští rusofóbové chtějí postavit v Praze pomník nebo pamětní desku čistokrevným ruským nacionalistům, bojujících v německých uniformách za Třetí říši a snících o vzkříšení carského Ruska v hranicích před rokem 1914. To je nový level české rusofóbie postrádající byť jen náznak zdravého rozumu. Protože ti, co se zde nyní pokouší stavět pomníky ruským nacionalistům, nenávidí vše ruské.

1 2
možnosti
PK

Pavel Novotný přichází na řadu po 30. minutě. Pane Bože, to je ostuda. To nemá obdoby. Věnují se mu tam celých 20 min. a nazývají ho debilem. Padne i jízlivá poznámka směrem k českým voličům - no něco takového můžou zvolit opravdu jen Pražáci. https://www.youtube.com/watch?v=4DO0qM0JSUE&fbclid=IwAR2tRrePQSwGeZUG_lqamzhRt1q6lLpdUgAMnsUs8e6ZjCyDNMHwvf7kzi4

1 2
možnosti
VK

Co je na tom tak skvělého ?Novotný se choval jako buran.Jen chtěl na sebe upoutat pozornost. Jeho vystupování nemělo žádnou úroveň.Choval se jak zpovykaný spratek.

3 1
možnosti
JZ

Pořád lepší Pavel Novotný, než Stanislav Novotný, který se v Rusku choval jako kolaborant a vlastizrádce. Za blog zasloužená karma R^:-)

2 3
možnosti
JB

Je neuvěřitelné, jak se mohou lidé změnit. O to víc nepříjemně překvapí, pokud to je změna k horšímu, vlastně k nejhoršímu možnému. Jako odporná zrádcovská kreatura se ukázal v ruské televizi Stanislav Novotný. Dobře to popsal P. Šafr, jeho bývalý kamarád.

2 0
možnosti
Foto

Rusy - cynické lháře a povýšené překrucovače reality- lze stěží něčím zaskočit. Novotnému se to kupodivu povedlo.Karma !

7 3
možnosti
PN

P28e71t94r 23N54e81d59o25m52a

4. 12. 2019 11:44

V uvodu clanku pisete, ze i beznym Rusum se prestava situace v Rusku libit. Pak ma ale pravdu analyticka Spencer, ktera uvedla, ze Novotny sehral roli uzitecneho idiota. Opet posilil stavajci rezim, pac ted si Rusove reknou, na zapade buji fasismus a prepisovani historie. O to vice musime volit Putina, zbrojit atd. Presne takovi sasci jako je Novotny rezim v rusku potrebuje

3 1
možnosti
Foto

Novotný se zachoval skvěle. Takové demagogii se nedá odporovat jiným způsobem než je zesměšňovat.

4 4
možnosti
PM

R^ mluvíte mi z duše....

2 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik