Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Karma.R^ Děkuji za shrnutí. Bohužel ta paralela k nám je zřejmá. Tolerance ke zločinům politiků dosahuje absurdních rozměrů. Ruští trollové teď budou hledat nepodstatné rozpory, viz Zbořil, nebo budou trollit jako Bicera, bez argumentů. Stejně to dělali i u kauzy Skripal. Nakonec byl z pohybu těch dvou gayagentů po Anglii pěkný film a náš prezidemt že sebe zbytečně udělal víte co. Kde je těm dvou chudákům agentům konec, že? Ještě že sebe stihli na Russia today udělat hlupáky.

8 1
možnosti
Foto

Mám dotaz, na jaký film neustále narážíte, je ho možné vidět? A ti ruští agenti si snad nafilmovali i obydlí Skripala? Je snad v pořádku, Skripal porušil závazek mlčenlivosti? Tak to si ho potom ovšem měli Britové pohlídat.

0 5
možnosti
VH

Je to neuvěřitelné, ale pro mužíka je to jen diletantství tajné služby..čím dál od Ruska, tím líp...Rv

7 0
možnosti
Foto

Zbývají kromě jiného dovysvětlit dvě věci1) jak je možné, že ještě před nějakým časem objasňovalo vehementně, že pan Navalný vypil stakan novičoku na ex; 2) novičok je binární sloučeninou, tedy je nutné ji přepravovat odděleně, která zkrátka při svém spojení explozivně působí na lidský organismus. Trenyrky jako trenýrky, zůstává v nich novičok jak dlouho?

Proč vlastně by ti ruští agenti použili profláknutý novičok tam, kde by se stačilo spolehnout na ochomůrku růžovou? Někdy na přelomu století byla v češtině publikována relativně pečlivě sešitá paleta sesbíraných historek ruského emigranta, který zmapoval na základě svých rozhovorů s poněkud asi společensky unavenými důstojníky v jedné literární kavárně bohatou historii použití jedů KGB. Dvůr královny Kleopatry by se mohl stydět za svůj amatérismus.

1 5
možnosti
Foto

Jinak řečeno, aby rozhovor Navalného s Kudrjavcevem by bylo možné považovat za důvěryhodný, tak by v něm musela zaznít otázka, proč byla před ostatními jedy či kulkou do hlavy dána přednost novičoku, když způsob jeho aplikace, přepravy je pravděpodobně dosti komplikovanou záležitostí.

1 4
možnosti
JR

J84a18n 10R40á79ž

24. 12. 2020 9:36

Ale zajímavé je, že Navalneho kamarádi, kteří byli v pokoji hotelu v Tomsku jako první, nejprve tvrdili, že jed byl nalezen v lahvi, co byla na stole. Jed ve spoďárech.. Ha, Ha!

Příběh o otravě Navalneho je potřeba brát se stejným nadhledem, jako je příběh o ricinu v kufru v Praze , který měl otrávit Hřiba.

PS. Navalnyj asi otrávený byl. Ale jak a kde, to ví jen ten, kdo to udělal. Spekulovat o tom nějakými vyfabulovanými teoriemi je hloupost.

5 4
možnosti
Foto

Vy jste nám pod stromeček nadělil pěkné nadělení.

2 3
možnosti
Foto

Já si taky myslím že jasné, přesné a nezkreslené informace jsou dobrým dárkem.

5 1
možnosti
Foto

R^My bychom se rozhodně neměli dívat na ruskou společnost s despektem a hodnotit ji jako celek. Měli bychom se naopak zamyslet nad tím, co znechucovalo i pražské Gestapo a co neznechucuje mnohé dnešní údajné demokraty - nesmyslné stížnosti (udání) motivované zlou vůlí. Čtyřem redaktorům ČT připravil údajně demokratický stát neobyčejné vánoční svátky. Pan Matocha bude mít co "analyzovat". Desinformační hry se hrají i u nás. Stát vykonává protistátní činnost - v rozporu s tím, jak je definován.

1 4
možnosti
IZ

I49v69a48n 78Z91b49o86ř43i63l

24. 12. 2020 8:03

Být novičok v Navalného spoďárách, kde by měl přímý přístup ke sliznicím, tak by byl mrtvý během několika sekund. Jen hloupoučký prosťáček může věřit těm blábolům o jeho otravě novičokem. ;-D;-D;-D

5 7
možnosti
VD

koncentrace látky ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik