Diskuse

Antichvilkaři

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J36o77s48e33f 81Z50e32m39e37k

15. 2. 2020 22:50

Ani jsem to nemusel dočíst do konce abych zjistil, že autor je idiot!

3 0
možnosti
ZD

Nenapadejte autora - pokud jej neznáte. Diskutujte s jeho názorem. Je to lidštější. Idiot se již nezmění. Inteligentní člověk je vždy připraven vyslechnout protiargumenty a poopravit si názor.

4 0
možnosti
Foto

Milion chvilek stvořily síly, ovládajícíc propagandu, jimž vadí, že se jim nepodařilo vymýt mozek dostatečně velkému počtu voličů a volby nedopadly podle jejich představ. Snaží se tedy volby "opravit" ponocí pouličních demonstrací, které buď sesadí demokraticky zvolenou vládu, nebo alespoň sníží preference vládnoucí strany, aby příště vymytí mozků mělo účinnější efekt.

5 1
možnosti
ZD

Osobně zastávám názor, že celá monstr akce (spojenectví MCHPD, stran demobloku a veřejnoprávních médií) je především pro ty síly o kterých píšete jedno velké zklamání. Myslím, že jejich průzkum (přepáleným) bojem dokázal rozvahu a odstup většiny národa. Soudím tak podle toho, že nic před čím varovali nevychází. Proto se nešťastně chytají se za poslední stébla (pan Křeček). Sleduji i zjevnou bezradnost co dělat dál. Na rozeštvání lidí a organizaci masových shromáždění byli připraveni, ne ovšem na prosazení toho co prohlašovali za životně důležité.

Chytří mívají hodně nápadů a většinou málo peněz. Sleduji partičku, která nemá problém s penězi, ale jaksi chybí to hlavní - rozum.

3 1
možnosti
PM

P62a72v62e89l 81M23a78c37h

15. 2. 2020 20:50

Kdyz ctu, ze by nekdo chtel prosazovat "volicsky prukaz" tak si hned reknu, ze by si vsichni obcane na takoveho cloveka meli dat pozor. Co by mohlo prijit po tom? Mereni lebky jestli ma ten spravny tvar ci jestli babicka a dedecek byli te prave viry? Neuveritelne.

2 0
možnosti
GK

Voličský průkaz a hlavně to správné uvědomění.

1 0
možnosti
LH

Trochu mimo téma, ale jen trochu. Chvilkaři mají obrovskou možnost projevit svůj humanismus a lásku. Web Uprchlíci vítejte vyzývá všechny vítače aby , pokud mají volný pokoj nebo byt či chtějí sdílet bydlení s jižním uprchlíkem, se neodkladně ozvali a pracovníci organizace pomohou zařídit vše potřebné. Tak osobně jsem zvědav na dvě věci : kolik že máme tady fakticky uprchlíků (ofi jen 12) a jak se projeví láska chvilkařů ke všem lidským barvám, Snad se nepoperou o Jižany. Prosím, abyste to nechápali jako reklamu či dokonce nátlak, je to jen informace!

5 0
možnosti
ZD

To už jsme dva co čekáme na ten výron lidskosti.

2 0
možnosti
ES

Jestli nejsou chvilkaři Babišovi lidi. Možná je to Babišův marketinkový tah a platí je on,protože čím více chvilkaři protestují tím má Babiš více preferenčních procent. Tak že nechť protestují a protestují a Babiš bude mít brzo 50%. Jo a vo tom to je.

4 0
možnosti
JS

Neco podobneho pracuje v USA. Cim vice se Demokrati snazi diskreditovat Trumpa (trilete vysetrovani spojeni s Moskvou, sex s pornostar, impeachement), tim vice jeho popularita a preference stoupaji.

5 0
možnosti
Foto

J46a94n 96J24í97l72o96v66e47c

15. 2. 2020 14:11

Kdo nemusí chvilkaře, nemusí být automaticky babišovec, komunista apod. to vidíte moc černobíle. A že je to zároveň živí, to už snad dneska není žádné tajemství

15 0
možnosti
GK

Pro tyhle jednoduché lidi to ještě znamená spojení s Moskvou, na to se nesmí zapomínat;-D

1 0
možnosti
Foto

Pozoruhodné, jak jakási nepatrná skupina narychlo svolaných lidí, kteří si občas vyšlápnou na vzduch, dokáže rozzuřit takové množství diskutérů.

Kdežto jiné spolky, jako např. Svaz zahrádkářů, Sdružení chovatelů holubů a českých bubláků, Svaz českých turistů, Svaz dobrovolných hasičů a pod. s nikým nehne.

Neumím si to vysvětlit jinak, než že jde o nějaký hromadný placený pokyn. ;-D

2 10
možnosti
RK

R40a20d54e60k 27K91o86h23u74t

15. 2. 2020 16:48

To máte tak. Holubáři nevnucují druhým, aby měli rádi holuby a nenáviděli kočky a sokoly. Turistům je celkem volné, že existují i lidé co turistice neholdují. A nevykládají o těch co nejsou holubáři nebo turisty, že jsou mdlého rozumu.

15 0
možnosti
RM

podle vašeho rozdělení společnosti patřím mezi koblihy a když jsem si přečetl vaše chápání společnosti začínám na to být hrdý.

9 0
možnosti

TOP 09 rozdávala myslím párky a burčák nyní, KDU také...tak to jsou párky? za párky a alkohol se dají koupit? když abno rozdávaso koblihy, tak jsou hned koblihy

6 0
možnosti
Foto

Dokud si nepřipustíte, že antichvilkaře nelze zařadit ani pod bod a,b nebo c, a nezačnete hledat svůj politický směr, nebude to lepší.

18 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik