Diskuse

Quo vadis ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L59u86d97ě28k 66T63o41n91d66r

16. 5. 2019 13:16

Je srandovní navrhovat povinné "zkoušky voličů" než dostanou právo volit.

A nebylo by lepší, kdyby každý kandidát musel nejprve udělat zkoušky ze svých všeobecných i odbornýchj znalostí?A bez prokázání patřičné kompetentnosti by se nemohl dostat ani na poslední místo na kandidátce?Určitě by to bylo prospěšnější než "kádrování" voličů :-)

1 0
možnosti

Rv Váš text je pro mne nepřínosný. Vnímám jej jako prázdné hecování proti systému. Nic víc. To je málo! :-)

1 1
možnosti
Foto

:-)Trocha humoru neuškodí, zvlášť když systém má v organismu mnoho parazitujících breberek

0 1
možnosti

Nevolil jsem Hnutí ANO, z racionálnch a morálních důvodů. Uskupení chápu jako účelový spolek skandální osoby. Otec, za socialismu šetřen pro hospodářské delikty - synek pokračuje. Matka v ústavu Levicových bludů mýtí dobové živnostníky - Synek pokračuje. Mezinárodní ostuda s STB a prošetřováním = Jsme zcela směšní !

Chlapec, je na scéně přes 5 let, vše v době Konjuktury. S vyjmkou šílenství EET, v podstatě žádný slib není naplněn. Jako za komunistů, vše prokonzumováno, včetně bývalých rezerv = odměnou je prázdná Státní kasa + osobní bohatnutí jedince + zpřízněných posluhovačů. (Faltýnek, Jermanová, občas něco praskne Brno) ...

Je to obrovský úkrok od doby obuvníka Bati. Zcela popřen smysl umnosti hospodáře a dovednosti podnikatele. Dobře kontrastuje sociální oblast vlastních zaměstnanců. U Andreje klasika ždímatelnosti - U Tomáše nejcennější součást firmy. Oligarcha nepochybně fascinuje. Je i kumšt, prosadit se s NEEXISTUJÍCÍM vlastním nápadem - produktem, který by společnost oblažoval. Baťa měl boty - Oligarcha? Ten přichází s nápady obcházejí Zákonů - či jde po jejich hraně. Dluhopisy, prohnat stamiliony na reklamu Hnízda - Vše ke snížení Daňového základu. Tím poškozuje své voliče. Měly být ve Státní kase k užitku. Volič je naopak fascinován a žádá další poškozování sebe sama! Je mu vyhovováno - Tedy nyní z Daní dotuje jeho podnikání. Brusel to nedělá. Příchylnost považuji za určitý druh nemoci. Nabízí se sama otázka - No dobře, kdyby to tak dělali v ČR všichni - Z čeho by Republika pak vlastně žila ? :-)

3 0
možnosti
Foto

Píšete o rovnosti, svornosti a bratrství a dalším textem tyto pojmy popíráte. Volil jsem ANO z racionálních důvodů a nabídnout mi někde koblihu, tak ji odmítnu. Ač důchodce, nelíbí se mi rozhazování ze státní kasy na sociální cíle. Pokud jde o důchody, udělal bych jejich výši pružnou, závislou na tom, kolik se na ně sociálním pojištěním vybere, aby v nepříznivých letech nezpůsobovaly větší zadlužování. ANO jsem volil, protože mi bylo od začátku jasné, že Babiš nebude loutkou mafie, jakou je řada bývalých předních politiků. Po dobu přítomnosti Babiše ve vládě nejsou kauzy ala Casa či Pandury, státní rozpočet se daří držet v přijatelných mezích a z jeho jednání je zřejmé, že není kohosi loutka, ale osobností myslící na prospěch národa a tím i svůj. Zemana nepokládám za fosílii, ale za rozumného prezidenta s mimořádným přehledem a znalostmi. Uvažuje v souvislostech a jeho samolibost mu zabraňuje lézt jiným do zadku, což by se o Drahošovi prohlásit nedalo.

4 6
možnosti
Foto

JO, NEní to normální.

A ode mne také karma R^

3 3
možnosti
Foto

... normální to samozřejmě není, ovšem vysvětlete to 51% voličů Zemana, z nichž 31% volí Babiše a zbytek zhruba svorně socany a komouše. :-( Jinak za mne samozřejmě karma;-)R^

5 3
možnosti

A co hybridní válka? A co aktivita padesáti proruských serverů? A co armáda trollů, kteří pracují na desintegraci naší společnosti? A co záplava našich převážně komunistických šiřitelů fake news?

Co píšete, je jen výsledek neinformaované společnosti! :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS