Diskuse

Kremlojedi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

(Už jsem psal) - Jsem nesmírně vděčný za svou cestu z totality - Vlak Družby! Olomouc - Moskva - Volgograd - Dubovka. (Mj., vedl to V.Mohorita). Při nekonečném stání u okénka - jsem pochopil význam pojmu dálavy! Čím dále Napoleon - Hitler došel, tím hůře! V Moskvě pochod za Vodkou. V obchodě neuvěřitelný smrad - Homole ryb, jakési hrubopytlíky - jáhly, hrách - kořalka nikde! Mocná fronta venku! Říkáme 6 lahví, máme 3 ks - Uže nět! Fronta zahučela zklamáním! Stallingrad - Volgograd, neuvěřitelná historie, skutečně úcta k padlým! V Dubovce zvláštní kulturní dům - celý ze skla! Slyšel jsem, že se v Rusku pije - Fakt, neuvěřitelný nápor! Říkám si, v pudu sebezáchovy musím prchnout na vzduch! Bodří lidé obklopili náměstí a čuměli přes skla, (závěsy nět), co se děje uvnitř! Podivné harašení u popelnic! HLE, objevuje se vrávoravá postava - Direktora traktorova zavoda! Podpíráme se navzájem a pokračujeme - Pohopitelně přicházím o digi hodinky z NDR a výměnou vlastním asi 3 kg těžké Pobědy! . Mne to ovlivnilo názorově - Rus je Slovan, člověk dobrý! Neeexistuje rodina, kde by nebyli padlí - pak svatební kytka končí na jejich hrobu. Jsou družní a smějí se svými zlatými zuby! S nimi problém nemám - Mám problém s jejich režimem, který je vede - Pro mne, neznámo kam ... A oni jdou ... No, moc daleko nedošli - Měli být dále, hlavně ať opět nechodí k nám, na zahradu ! ... [>-]

11 1
možnosti
Foto

Bohužel, jejich "gremlins" se snaží, seč mohou, podrývat naši zahradu a okousávat kořeny stromů jako hryzci

6 1
možnosti
Foto

Karma.Velice dobře napsáno.Tady na blogu je "užitečných idiotu" ruské propagandy plno a i jinde na netu je vytvářena iluze,že většina Čechu je prorusky naladěna.A co pokládám za vubec nejhorší,ruská propaganda je šířena a podporována i od prezidenta České republiky,když to srovnám ze sousedním Slovenskem,či Polskem je to naprosto nechutná ostuda a ubohost....

10 1
možnosti
Foto

Iluze velké podpory na netu se vytváří klikáním web brigády.

4 0
možnosti
Foto

Díky za informace a karma.

Domnívám se však, že sám tušíte, že váš apel nebude Kremlojedy vyslyšen a to z mnoha důvodů. Všechny se točí okolo toho, že:

1/ Jediná pravda je hlásaná Kremlem a Putinem a jiné názory tudíž nemohou být pravdivé

2/ Čtení jiných názorů je kontraproduktivní, protože platí bod 1/ a navíc by se mohli nakazit svobodným myšlením a proto to mají zakázané.

13 2
možnosti
DR

Samozřejmě, karma. Jen takový dodatek, kremlofilové se samozřejmě rusky učit nebudou, až tak daleko jejich láska k Rusku nesahá. A kvůli tomu, aby si poslechli opozici, už vůbec né.

9 2
možnosti
JZ

J13a16n 28Z75i28e86g76l72e29r

30. 11. 2018 22:39

Zasloužená karma :-)R^

12 1
možnosti
LC

Trochu mimo téma, ale přesto si dovolím. Co se tehdá jezdilo do Leningradu studovat?

3 0
možnosti
VD

Já osobně stavební technologie, což byla družební blbost, klidně jsem to mohl dělat na ČVUT, ale některé obory , které studovali kolegové, smysl měli: sinologie, japonština, lodní konstruktéři atd, tj. obory, pro které nemělo logiku zakládat fakulty u nás, ale kde se pár specialistů hodilo, některé i byly až nesmyslné, například se mnou studovala oceánoložka se zaměřením na mořské řasy (jak se to přesně jmenovalo netuším ). Některé obory byli až bizardní, například marxismus-leninismus v polistopadové době, údajně se ale absolventi uplatnili na různých VŠ jako učitelé filosofie, konec konců vědecká filosofie, jak filosofie, obecná logika stejná, jde jen o propagandu a demagogii okolo. Lampasáci a estébáci byli určitě taky, ale jako postgraduálové. A šli úplně mimo a do kontaktu jsme s nimi nepřišli.Jen náhodou, jako spolucestující v letadle.

4 0
možnosti
Foto

Díky za informaci. R^ Karma.

9 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik