Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Ta péče o blaho ruského lidu je někdy fakt dojemná. Škoda že není většinou stejná i o blaho našich lidí, čili o tom co by nás mělo zajímat především.

1 1
možnosti
MB

V čem vidíte problém? ČR se Velmocí nenazývá . Rusko je Atomová velmoic + Rozvojová země. Čísla, nejsou ideologická, říkají to samy ... :-)

5 0
možnosti
MS

Neradostné čtení. Čím méně mohou ztratit, tím větší jsou hrozbou.

4 0
možnosti
MK

Ta umístění na žebříčcích dokumentují morální a technologickou zaostalost Ruska. Tu koneckonců dokazuje i absence ruských výrobků v našich obchodech. Používám předměty vyrobené v mnohých zemích z různých kontinentů, avšak žádný z nich není ruský. Divné, že?

Rusové zkrátka prodávají jen to, co se jim podaří vyhrabat ze země. Je to prostě pes, který musí hodně štěkat, aby nebylo vidět že nekouše.

8 0
možnosti
MB

1) V současnosti je největším producentem Ropy USA - Vliv moderních technologií

2) Ruská ekonomika, se po rozpadu SSSR = Podobala ekonomice carského Ruska! V 1917, tvořilo HDP Ruska pouhých 11% HDP - Ve srovnání s USA. Je zcela fascinující, že za 100 let se poměr nezměnil! Dnes Rusko produkuje 8x menší HDP !

3) To se odráží i na armádě, USA má 10x větší rozpočet, jako Rusko. Zajímavost, Kreml dodnes není schopen vyrobit vlastní motocykl, o Atomové - letadlové lodi ani nemluvě ...!

4) O D.Trumpovi, si můžeme myslet co chceme. Politik - obchodník. Prakticky již neválčí - podoba s Německem. Za zemi válčí ekonomika, patenty a technologie. Viz ústupky Číny - jednání o clech. Nutí i nás, dodržet a zvýšit 2% k NATO. Šťastnému Babišovi zřejmě prodá vrtulníky - A tak se to dělá. Ta síla je obrovská ...

5) Rusko, je zemí předurčenou k blahobytu. Vlivem tradic - mentality, neděje se tak. Jede postaru, zbrojí, přepadává - K ničemu to nevede. Je to jejich cesta ... :-)

8 0
možnosti
MV

ad 2) měl byste zohlednit minimálně počet obyvatel, pro korektní srovnání použít paritu kupní síly.

ad 3) v Rusku nedokáží vyrobit motocykl? Jak jste na takovou blbost přišel? Možná nevyrábí atomové letadlové lodě, ale vyrábí atomové ponorky - to je z jejich hlediska mnohem důležitější strategická zbraň (důležitá pro případ jaderné odvety v případě napadení).

0 0
možnosti
Foto

Díky za data, ale není to zrovna veselé čtení. R^

6 0
možnosti
Foto

Vtipné, ale bohužel pravdivé. Karma.

4 0
možnosti
LF

L87u92k42a27s 47F28i83k41r

27. 2. 2019 0:04

V tezbe ropy Rusko opravdu 1. neni ... a ve vyteznosti z loziska je na konci, na urovni africkych zemi.

1 0
možnosti
AM

A83d32a39m 55M71a66l94ý

27. 2. 2019 8:35

Rusko je 1.

2. Saudská Arábie

3. USA

0 0
možnosti
Foto

Karma za článek, I když popisovaná realita je krutá...

5 0
možnosti
AR

Zde je vidět, že Ruská ekonomika stojí a padá na množství exportu svého zemního bohatství. Závidění hodné to vůbec není.:-(

5 0
možnosti
Foto

Export zemního bohatství ale kupodivu nepřináší žádné zlepšení životní úrovně lidí. ;-(

4 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik