Diskuse

Kremlojedi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kluci vzdyt ztracite cas tim, ze se navzajem ubezpecujete o sve jedinne pravde. Mozna, ze by bylo pro Vasi skupinu prinosnejsi, kdybyste zacali spolecne budovat protiatomovy kryt, nebo alespon plot, aby Vas rusšti muzici neutloukli cepicema az s Vami ztrati trpelivost.

1 0
možnosti

Panebože, to je úroveň. My jsme na to měli zkratku ÚBNŠD.;-D

0 0
možnosti

Karma pro pana autora! A má pravdu, že lze v soc.sítích, ale i na portálech (třeba Новая газета, Эхо Москвы, petrohradská Фонтанка, "pražské-hagiborské" TV Настоящее время) nalézt mnoho zajímavého, co se zásadně liší od státní propagandy, jejíž ukázkou je třeba ta zmiňovaná TV Россия-1 s přeřvávací a manipulativní talk-show "Вечер с Владимиром Соловьёвым" nebo "60 минут" se známou manželskou dvojicí Jevgenije a Olgy; ta Olga se vydala včera se 2 věčnými (a dobře honorovanými) hosty těchto pořadů rovnou do Buenos Aires, odkud rozpačitě, avšak s o to silnějším křikem komentovali G-20 v očekávání, jak tam pochodí jejich "kumír" (a zaměstnavatel). Konkrétně zde: http://russia.tv/video/show/brand_id/60851/episode_id/2009570/

0 0
možnosti

Řízením osudu jsem se služebně v roce 2003 ocitnul v Novoalexandrovsku. Opravdu paráda a přeju to všem zažít, kdo tu hlásají Ruské federaci a bojují za ní. Kremlofilové. Večer nás 7 pracovníků Čechů (3 ks) a ruského zastoupení světoznámé firmy zastoupené Rusy (4) zašlo do "hotelové" restaurace, jediné široko daleko, na večeři. Nebyla šance si něco vybrat. Neměli suroviny pro "tolik" lidí. R^R^ Kluci odjeli nakoupit pak do nějakého místního koloniálu, abychom měli co jíst. Milý Kremlofilové, jeďte tam, pokoukejte, zkuste tam přežít. Jo a nezapomeňte se taky jako přišedší turisti nahlásit na Milici. Za to byla pokuta 500 rublů. Hotel to nedělá. Ty peníze budou po vás chtít v lepším hotelu nebo při odletu na letišti. :-D Ale jinak, obyčejní lidé jsou tam milý a pohostinní. R^

1 0
možnosti
Foto

Rusko potřebuje se otevřít světu, aby mu tam cizí firmy vnesly pokrok, Jenomže ony zároveň tam začnou plundrovat co je tam cenného a tak se tomu Rusové brání. V roce 1986 jsem byl služebně s výpravou nábytkářů v Kyjevě. Když jsme šli v hotelu na večeři, tak nám děžornaja u vchodu vysvětlila, že jsme se předem nenahlásili a tak pro nás nic nemají. Ani vodku a šampáňskoje. Když se dozvěděla, že jsme zástupci čechoslováckoj mébeli, tak jak zázrakem bylo všechno. Měla na prodejně, kde jsme vystavovali objednávku a byla v pořadníku na rok 1996.

0 1
možnosti
Foto

J28i87ř49í 45L71i83b23e90r

1. 12. 2018 11:47

Karma, velká karma! R^

2 0
možnosti

J16o37s46e27f 80N42i67k18l

1. 12. 2018 11:37

R^R^R^ bez komentáře..

2 0
možnosti

J88i53r85k27a 83K42o80r98n

1. 12. 2018 10:24

Je dobré sledovat i některé ruské weby věnující se ekonomice. Z tamějších článků se budou pravověrným kremrolím, žíjícím v bludu, že Rusko vzkvétá mnohdy protáčet panenky...malá ukázka...

Rusko se podle institutu Legato zhroutilo na úroveň Afriky v žebříčku sociálního blahobytu, konkrétně mezi Keňu a Rwandu.

Pokud jde o otevřenost hospodářství, příležitosti růstu a efektivitu finančního sektoru, zaujímá Rusko 63. místo v sousedství Ománu a Chorvatska a v podnikatelském prostředí má 60. místo - na úrovni Kazachstánu nebo Litvy.

Situace se základními lidskými právy je v Rusku jedna z nejhorších... 143. místo z 149 v indexu osobních svobod s výsledkem horším než Írán (142.), Svazijské království (140. místo) nebo republika Chad (138. místo).

Systém státní správy je mimořádně neúčinný, podle tohoto ukazatele má Rusko 123. místo, méně než Guinea nebo Mali.

Rusko se umístilo na 90. místě ve vývoji systému zdravotní péče mezi Gayanou a Marokem v kvalitě sociálního kapitálu - 114. mezi Venezuelou a Salvadorem v oblasti bezpečnosti životního prostředí - 78. mezi Kyrgyzstánem a Argentinou.

https://www.finanz.ru/novosti/lichnyye-finansy/rossiya-rukhnula-do-urovnya-afriki-v-reytinge-socialnogo-blagopoluchiya-1027766545

6 2
možnosti

Díval jsem se na ten žebříček a zaujalo mě, že v žebříčku osobních svobod bylo Rusko na 143. místě ze 149 zemí. Podle umístění je to tedy v podstatě peklo na Zemi - dovolím si tvrdit, že to realitě neodpovídá. I třeba Saúdská Arábie je v tomto žebříčku před Ruskem - přitom práva žen (tedy poloviny obyvatel) v této zemi jsou jen "trošku" omezené - ale musím uznat, že třeba od letošního léta už mohou bez doprovodu řídit auto a od roku 2015 získaly právo volit (jako poslední na světě) - pro jistotu jen na komunální úrovni.

Pokud jsou takto kvalitně zpracovány i ty ostatní žebříčky, pak je to skutečně "hodnotná" statistika.

2 1
možnosti
Foto

R^ Karma. A velký dík za odkazy.

5 2
možnosti
Foto

J33a97k38u84b 26R26o41t84h

1. 12. 2018 9:13

Veliká, ale sakra veliká karma a díky. R^R^R^

6 2
možnosti
Foto

R^Zdá se mi, že názor na dění na Ukrajině ovlivňují i informace o ukrajinské oligarchii. Ve smyslu: Ten a onen a tihle jsou také pěkní výlupci.Pak korupce, mafie .......

Jako by občané Ukrajiny za to mohli. V této souvislosti bychom se mohli také ptát, kdo byl dlouholetým podpůrcem i té ukrajinské mafie. Byla to Česká republika, a to přímou úřední pomocí takzvaným klientům. My jsme samozřejmě jiní. U nás se kmotrové a kmotřenci jako by "polepšili". Nejsou tak hrubí, jejich činnost nabrala jako by výšku. Sofistikovanější metodiku.

3 0
možnosti
Foto

Musím opakovat po p. Macháčkovi - dík za informaci. Musela to být "zajímavá" studentská léta.:-(

6 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik