Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kriminální rada Vacátko by řekl: "Vono vám je to takový zvláštní, pane Mrázku, žejo. Když v devadesáti devíti celých a devíti desetinách procenta se nakonec ukáže jako skutečný viník ten, kdo od počátku vypadal jako nejpravděpodobnější pachatel"

4 0
možnosti
BM

Pravda je někde úplně jinde, Chuck Norris je vlastně převlečený Putin.

2 1
možnosti
JR

J72a79n 19R34á10ž

12. 8. 2018 17:08

Naprosto s logikou Vašich vývodů souhlasím a musím dodat, že jsem se začal obávat, zda Putinovy drápy nemají dosah i do naší hospody. Včera jsem se totiž vrátil s naší "kapličky" domů a bylo mne hrozně zle. Závratě, žaludek se chtěl vyprázdnit a třásly se mi nohy. Manželce jsem vysvětli,že to je zcela jistě následkem látky podobné Novičoku, kterým někdo natřel dveře od záchodu, že si jinak ten svůj stav vysvětlit neumím. Pochopila sice vážnost situace, ale naštěstí mne odradila od nápadu, zavolat sanitku a dát si aplikovat protijed a já mohl jít v klidu do postele.

PS. Vyspal jsem se a je mně dobře. Novičok to naštěstí nebyl!;-D

6 0
možnosti
Foto

R^ Ano, Ta rovnice je bohužel jasná R^

3 2
možnosti
Foto

Když si sednu k Pinkasům, tak takových "rovnic" vytvorim, Marku, 10 za hodinu.

2 1
možnosti
Foto

Matematika = základR^ Pokud kdo svede, což by asi leckdo měl, spočítat kvatradic. rovnici, tedy správně vypočítá všechny neznámé, musí dojít ke správnému výsledku. Tedy nuleR^;-)

2 1
možnosti
MB

Pracujete poměrně logicky ..s dohady.

Ovšem ze střípků faktů a dohadů se dá poskládat libovolná mozaika, libovolný obraz.

A stačí se podíval na nadpisy vašich ostatních blogů, aby bylo zřejmé, že vám nemůže vyjít nikdo jiný nežli Putin. V tom je vaše omezení.

Zmiňujete "Cui bono" i záměrně zanechanou stopu do Ruska. Obecně tu logiku chápu. Ale v tomhle případě? Použití ZHN jedním státem na území jiného státu je příliš závažná záležitost. Opravdu si myslíte, že ruští stratégové jsou tak hloupí, aby se k tomu, byť neoficiálně, hlásili? Aby si nedovedli spočítat možné přínosy a ztráty z takovéto "výstrahy"?

A jsou tak hloupí aby riskovali, že se něco tak závažného prokáže i oficiálně? Vycházíte z toho, že se něco takového (příprava látky na objednávku s přesně danými vlastnostmi atd) dá provést pouze se zapojením státu.. Jenže na státní úrovni dlouhodobě nic moc neutajíte (už jen proto, že je tam vždy více lidí zapojených do rozhodovacího procesu). Státy se sledují, navzájem jsou prolezlé špiony, průběžně probíhá kyberšpionáž, přetahují se agenti, dříve nebo později někdo z nějakého důvodu promluví..

Putin má nepochybně zkušenost s tím, jak to chodí.. ví, že žádné státní tajemství není na věky. Ať si o něm myslíme cokoli... tak kvůli penězům se u moci nedrží. Dokonce ani ne kvůli samotné doživotní moci. Jemu jde o víc - o zápis do historie. A nevěřím, že by svůj historický obraz chtěl poničit něčím tak jednoznačným, jako je záměrné požití ZHN vůči jinému státu.

Krym a podobně, to nechá na historicích a dalších generacích a věří, že mu to historie připočte k dobru.. Ale použitím ZHN v zahraničí by svůj historický obraz zničil a zdiskreditoval by vše, co dělal.

Prostě když si položím tu otázku "Cui bono?" ..tak mi vyplývá, že Putinovi ne.

Ale připouštím, že se také pohybuji v rovině dohadů ..jinak to nejde. Jen se snažím o větší nezaujatost.

9 1
možnosti
VV

Jiste simuzete slozit co chcete, zalezi jen na tom, kde ty stripky sbirate.

2 2
možnosti
SN

:-).....pane autore! Nechci být zlomyslný, oslnil jste. Přečtení slušné, souhlas minimální. Ale....potěšil jste svoje fandy. Veřejné mínění Vám bohužel nepřeje! Inu....každý máme svoje životní zkušenosti jiné, někteří těm pohádám ovčí babičky s vzpírají věřit ! :-(:-(:-(

3 4
možnosti
VD

Pane Novák děkuji. Dotaz na Vás i ostatní autory většiny negativních komentářů. Díval jste se na ono video ohledně zločinů kremelské OPG, jehož odkaz jsem na blogu umístil ? Nebo se ve svých názorech opravdu jen opíráte o své jedinečné životní zkušenosti ? V tom případě máte můj obdiv.

5 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma.:-)R^

3 1
možnosti
JK

Myslím, že autor moc sleduje prekombinované americké seriály a Jamesa Bonda. Zaujala ma táto veta, ktorá v článku dokonca 2x:

Problém je v tom, že neexistují, resp. přiletěli do Británie a obratem po akci uletěli, s pravými ruskými dokumenty, ale s neexistujícími jmény

Rád by som vedel, odkiaľ Briti vedia, že tie mená neexistujú. Rusko má 140 miliónov ľudí, takže za a. majú Briti kompletný zoznam obyvateľov Ruska? b. aké zvláštne meno to muselo byť, že sa pri toľkom počte obyvateľov neopakuje? c. keby taj také osoby boli, tak prečo to nemohli byť klasickí príslušníci rozviedky, akých má takmer každý štát na svete - vrátane Britov a Američanov.

Britom ani Američanom po "zaručených informáciách" na Ukrajine, Sýrii či referovaní o Kryme či Kosove neverím ani dobrý deň (myslím tým tajné služby). V podstate si ani nespomínam, kedy zverejnili niečo rozumné.

Britom v tajných službách teraz zaujíma hlavne to, či sú jej príslušníci genderovo a národnostne vyvážení. :-)

7 1
možnosti

Autor to napsal zjednodušeně. Data osob, tj. jméno, datum narození a adresa se neshodovali s existujícími osobami. Něco jako Josef Levý, narozen 12.12.1978 v Praze na Bulovce, žijíci Pražská 12, Řičany, kdy na této adrese nikdo takový nikdy nebydlel, Bulovka nemá záznam na tento den na jméno Josef Nový.

1 1
možnosti
VV

Ano, napsal jste celkem rozumny rozbor.

2 2
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik