Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Nejste sám, jsou tu další "uvžontí"! KOlik postavili stadionů pro mistrovství? Jsou pěkné? Díval jsem se na jeden zápas, to stojí lístek jeden rubl, aby mohli přijít i chudáci? Stadion zaplněný do posledního místa! Postavili i most na Krym. Cizí firma, zaplatili to.

Jsou tu ještě další dva Vaši kolegové, co je ruské, to je špatné. Mentalita národa je úplně jiná, než změkčilých Evropanů. Vlastenectví se tam žije, ne propaguje se jen "na hubě" ! !!!!!!

3 0
možnosti
VD

Čto takoe sebe predstavljaetě pod slovom "uvžontí" ? V žizni takogo neslušal.

0 1
možnosti
JN

J29o30s64e85f 43N27i73k50l

16. 6. 2018 10:28

..."zamaskované ruiny, vystěhovaní bezdomovci..." to se běžně dělá a nejen u nás...

3 0
možnosti
PB

P60e84t75r 49B82u32r42i83a55n

16. 6. 2018 10:26

Naprostý souhlas, karmice.

1 1
možnosti
Foto

Já jako člověk, který je technikem a také absolvoval základní vojenskou službu (a je tedy alespoň trochu obeznámen s postupy), dodám toto.

1. Rakety BUK mají plánovanou životnost 25 let. Samozřejmě, že i po této době mohou fungovat, ale s ohledem na bezpečnost obsluhy byly veškeré rakety BUK, vyrobené v roce 1986 staženy z bojového nasazení.

Takže, myšlenka, že někdo "pilný" poslal raketu BUK (správně: 9K37 Buk Samohybný protiletadlový raketový komplet (komplex) středního dosahu určený k ochraně mechanizovaných a tankových jednotek) z ruské jednotky na Ukrajinu, je chybná.

2. A toto se mi zdá jako vrchol manipulativní propagandy:

"Dál se pořad ptá odkud v tom případě vzal uvedenou raketu její výrobce, když se snažil experimentálně dokázat, že MH 17 sestřelit nemohla. To ovšem expert Štefec neřeší.

Zdroj: https://vaclavdlouhy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667103";

Odpověď je více než jednoduchá. Rakety nejsou u výrobce v bojovém nasazení. Nepočítá se s jejich odpalem a nehrozí proto nebezpečí pro obsluhu.

Jinými slovy, tázat se, kde tu raketu vzal výrobce je opravdu propagandisticky naivní a odpověď je více, než snadná. Prostě ji vzal ze svého skladu.

Ukrajina bývala zbrojnicí Varšavského paktu a některé sklady zbraní padly do rukou povstalců. Hledal bych tedy jednoznačně tam.

3 3
možnosti
Foto

P.S. Zapomněl jsem dodat, že po rozpadu SSSR má každý následnický stát a jeho armáda své vlastní předpisy a postupy.

A tedy, to co je v ruské armádě závazné (vyřazení BUK po 25 letech služby) nemusí vůbec platit v jiné armádě, třeba ukrajinské.

2 2
možnosti
JH

Vy nekašlete jen na tu zmíněnou interpunkci:-)

Jak to, že ještě nevysíláte v ČT?:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik