Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak bychom mohli debolševizovat celou Evropu? Nový tzv. kulturní marxismus je oficiální ideologie, která se šíří sofistikovaně např. Istambulskou úmluvou o ochraně žen... Jaký pokrok může nastat na tomto kontinentě, když se ideologovi vraždění a schvalovači vraždění Marxovi staví nové bysty, dodané nejpokrokovějším pronásledovatelem křesťanství - Čínou?

0 0
možnosti

Souhlas, karma.

2 0
možnosti
Foto

R^ Dobré téma, dobré zamyšlení, ač ne se vším bych bez výhrad . či menších připomínek souhlasil. Nechci však v tom, co je zde nazýváno diskuzí, polemizovat, či dokonce,,tapetovat" cokoli z čehokoli. V čem asi máte pravdu je ona denacifikace, což bylo záležitostí více, než jedné generace. Byla pochopitelně od základu umožněna především nekompromisní okupační správou na území Německa po jeho porážce a kapitulaci.. Cosi jako dekomunizace u nás je také jistě i otázkou generační, navíc tzv. samet nebyl bodem zlomu v důsledku války. To, že kom zatím existují ovšem není ani náhodou jen jejich zásluhou, či snad dílem prezidenta. Mnohé jde na vrub i dalším subjektům na naší politic. scéně. Tím jednak umožńují nadále KSČM přežívat, ale i přispívají k vytváření takových ,,uskupení", jako jsou např. i SPD. Asi vše, tak nějak ,,v kostce";-)

2 0
možnosti
Foto

nesnášenlivý, fašistický článek, jak už to bývá u tzv, demokratů, kteří se nesmířili s demokracií, obvyklé.

2 6
možnosti

Nemecko tedy to zapadni imperialisticke proslo sice ne uplne dokonalou denacifikaci, ale proslo. To spratelene tak zvane demokraticke takovou tou halabala, protoze ty zkusenosti v pokrivenem soudnictvi a policii byly potreba.

Dnes jeste vic nez 70 let od konce toho priserneho rezimu soudy trestaji jeho pomocniky.

V Ceskoslovensku a pak v Cechach zadna dekomunizace nikdy neprobehla. Policie stihani nejdrive odlozila a soudy pokud vubec probehly prohlasily pripady za promlcene, pripadne neuznaly svedectvi svedku.

Ostatne za sve mluvi, ze sice ne dustojnik StB, ale 6x redistrovany agent StB se stal ministrem financi, predsedou vlady a dokonce na dve funkcni obdobi i prezidentem republiky.

6 0
možnosti

Naše společnost se stále točí v kruhu. Nemáme vyrovnanou minulost a není o to dokonce ani zájem. Příčin je celá řada, od rodin s účastí člena v KSČ, po zaseknutí se v historii, která pro mnohé začíná rokem 1948. Politická scéna k očistě nepřispívá - naopak, M. Zeman se otevřeně hlásí k levičáctví a doslova živou vodou kropí Komunisty a vše okolo, včetně agentů STB. Jeho nejbližší okolí je neuvěřitelné. Dost těžko pak očekávat nějakou debolševizaci a návrat ke skutečné hrdosti českých kořenů. :-)

6 0
možnosti
Foto

Naše společnost se v žádném kruhu netočí, Mirku. Lidé se rodí, žijí a umírají jako obvykle. Nějaká debolševizace zajímá tak akorát pár pisálku na netu, kteří nemají, co dělat.

Jinými slovy, žijeme v té nejlepší době, jaké jsme žít mohli a já jsem velmi rád, že jsem se té doby dožil. A co kvákají různí agitátoři mě zajímá jako předloňský sníh.

2 3
možnosti
Foto

Nechte si své vtipnosti o inkubátorech. Ostatně, je to zařízení pro předčasně narozené děti a prezident Zeman tak určitě nevypadá. Kdybyste byl na úrovni, použit byste slovní spojení "na přístrojích".

A proč by měl jezdit každým rokem. Byl na 70. výročí vítězství, které lidé jako Vy poplivali a zda by měl jet na to 75 za dva roky, je otazné.

Přeji hezký den a více rozmyslu při psaní blogu.

3 2
možnosti

Dík za info. Jinak řečeno , pokud Putin do roku 2020 stihne zase něco obsadit a Zeman bude v té době naživu, tak se na něho s velkou pravděpodobností v Moskvě můžou těšit ? :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik