Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

U mne Drahoš prohrál hned zkraje, když prohlásil, že u nás rozhodně není možné si objednat trestní stíhání. Jde tedy o pokrytce v službách české špíny.

1 1
možnosti
ZJ

Člověk, který chce být zvolen do prezidentské funkce hlasy těch o, kterých se vyjádřil ve smyslu, že nejsou dostatečně chytří aby mohli hlasovat v referendu o vystoupení z EU nemůže být tím člověkem, kterého budu volit!

1 2
možnosti

nechcete manipulátora, budete mít manipulovanou matičku.

2 1
možnosti

Tvář mluví jasně, povýšenecký škleb, nadřazenost nad obyčejné lidi - já jsem někdo, vy jste nuly. Hovoří za vše, Drahoš ne!

6 5
možnosti
KP

Je to samozřejmě Vaše nezadatelné právo volit koho chcete. Ale opravdu Vám pan Drahoš, tím co předvedl, uchvátil ? Mne osobně tedy celá debata a zejména jeho poslední slova jen utvrdila v tom, že se jedná o prázdného amatera se sklony ke křiváctví.

8 4
možnosti
VD

No víte, jsme na tom vlastně argumentačně stejně. Vy zřejmě nevolíte Drahoše, protože ho neznáte, a volíte Zemana protože ho znáte, a já dělám totéž , jen obráceně : nevolím Zemana, protože ho znám, a volím Drahoše, protože ho neznám. .. A oba víme kulový co z toho bude :-)

8 1
možnosti
EJ

Úšklebeneho, namustrovaneho prezidenta nechci. O tom člověku si nemyslím nic dobrého. Křivý charakter. Škleb do obličeje, kudla v zádech.

Děti a alkoholici mluví pravdu. Pro mě jasná volba. Ing. Zeman bydliště měnit nemusí

11 9
možnosti
ON

O13n18d31ř78e64j 68N31ý26č

25. 1. 2018 22:58

Sedla byste si do letadla pilotovaného abstinentem či alkoholikem?

6 5
možnosti
JH

Vidíte a právě v tom zmíněném podléhání (tentokrát poradcům) je ten kardinální problém pana profesora:-)

7 1
možnosti
Foto

Přesně jste vystihl i můj dojem z diskuze. R^

1 0
možnosti
JS

Zeman byl několikrát zahnám do slepé uličky a už vůbec nepůsobí jako neporazitelný, ale zásluhu na tom má hlavně skvělá moderátorka. To je ta dobrá zpráva. Špatná je povýšený výraz pana profesora a jeho překvapivá bulvránost. Sice bylo potřeba aby trochu odhalil svoji formální masku, ale tohle jsme o něm možná vědět nechtěli :-( Z výsledku debaty ani radost ani vztek, spíš celkový smutek...

7 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že do té větší agresivity a bulvárnosti Drahoše natlačili nejspíše jeho mediální poradci - aby dokázal, že se prostě nedá. Ale asi to není jeho přirozený projev, působilo to poněkud křečovitě a strojeně. Jeho přirozený projev se projevoval spíše v předchozích debatách v prvním kole prezidentské volby.

7 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik