Diskuse

Zemanův Krym

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRv Je velice zvláštní, že všichni kálí jen na Zemana, když před ním podobnou myšlenku vyslovili uznávaní bývalí špičkoví západní politici.

A ještě více je nehorázné (právě jsem viděl 168 hodin) když ČT k mikrofonu pustí jen kritiky a už vůbec je hluboko pod čarou, když tam opakovaně promlouvá finální sok z prezidentské volby a stejně tak přihlášení kandidáti do volby příští.

Jak to, že pro vyvážené zpravodajstvím z jednání Rady Evropy není zmíněn její předseda, který se o názoru Zemana vyjádřil, že to byl MOUDRÝ projev. Co myslíte; je to kritika nebo souhlas?

3 1
možnosti
Foto

Rusko si připojilo Krym a odpověď EU byly jen a pouze sankce ve stylu jen aby se neřeklo, že nic neděláme. Takové to "ty ty ty zlobivý chlapečku, to ukradené auto si nech a už to vícekrát nedělej !!!" Zeman to, co si jiní jen ve skrytu duše myslí, řekl na plnou hubu. To, co potom řekl kameramanovi, který tam nebyl kvůli projevu, ale jen z důvodu filmování nemocného člověka (podotýkám fyzicky nemocného) při jeho přesunech, odpovídá jeho stylu.

1 1
možnosti
Foto

Vadí mi každý, kdo přemalovává minulost, stejně tak mi vadí manipulace se současností, rovněž tak i evidentně nesplnitelné sliby do let příštích.

Je realitou, že občas do některé z těchto oblastí zabrousí asi každý, ale snažím se rozlišovat mezi náhodným či mimoděk výletem a trvalým pobytem v těchto manipulacích.

Je naprosto evidentní, prokázané a nezaujatým zřejmé, že Rusko se v těchto manipulacích pohybuje programově a velmi aktivně. Snad hned za KLDR.

7 2
možnosti
Foto

Nevím, jestli mi to tu projde, je to odkaz na jiný server, ale zkuste tohle:

https://ulozto.cz/hledej?q=krym+2017

1 0
možnosti
KN

Russische Krim als "dauerhaftes Provisorium" ansehen. Toto řekl šéf vládní FDP p. C.Lindner.Titulek z FOCUS.Před volbami do Bundestagu řekl doslova, že sankce patří pod stůl.Možná by bylo dobré šetřit s osočováním názorových oponentů.PS. Divné je, že v Google nejde toto jeho tvrzení najít, a jeho prohlášení ke Krymu mají dataci do 7.8.17.

2 0
možnosti
VV

Pane Novotny, FDP jeste ve vlade neni.

0 0
možnosti
Foto

1. Zeman opakovaně prohlásil, že Rusko získalo Krym protiprávně. To odporuje autorovu tvrzení o ruském žoldu.

2. Zeman prohlásil, že ruský Krym je faktem, který lze změnit pouze válkou a měl v tom VELKOU pravdu.

3. Zeman trochu naivně navrhl ruské kompenzace Ukrajině, ale myslím, že dobře znal nereálnost takových návrhů.

4. Sám za sebe mohu prohlásit, že jsem jako důchodce velmi bedlivě sledoval přenosy z Kyjevského Majdanu a držel obyvatelům Krymu všech deset palců, aby se od radikálů dokázali včas trhnout.

13 12
možnosti
Foto

A dodatek: Nechápu, proč nám autor rozebírá obsah nějakého ruského militaristického kýče, když takových máme z druhé strany oceánu naprostý dostatek.

7 12
možnosti
JR

J47a88r38a 94R28a71n79k

15. 10. 2017 5:07

Budiz faktem, z jmeno Zeman nikdo ve svete nezna.....pouze v Rusku.

8 6
možnosti
Foto

Ani jako toho, kdo v r. 1968 přinejmenším svou otázkou "Bude ještě v r-2000 existovat SSSR" naznačil jeho rozpad ?

4 6
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik