Diskuse

Teorie generace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš článek vypadá jako od profesionála. Je krásně upravený. Myslím písmo. Musím se na svém blogu rozhodně polepšit. S interpunkcí žádný problém nemáte.

Mně by hlavně zajímalo, jak vidíte budoucnost země Vy ? Utečenci rozdělí  Evropu. To je dnes asi hlavní problém. Jak ho ale řešit ? 

Ubývající kyslík v ovzduší ? Pro nás je dýchatelný při obsahu okolo 12 - 15 %. Odborníci naléhavě upozorňují, že jsme právě dnes na hranici přežití. Dokonce jsem viděla umělý list, prodává se do každé domácnosti za cca 600,- Kč.

Nebo že bychom nutně potřebovali zrovnoprávnit naše smlouvy se zahraničními majiteli (vlastní dokonce naše zdroje- viz Veolia). Odváděný zisk z jejich ''podnikání'' do zahraničí je naprosto šokující.

Nebo, že bychom konečně upravili dodavatelsko - odběratelské vztahy. Pohybuji se ve stavebnictví a kam se podívám, neslýchané a nekonečně drzé okrádání společnosti. [>-]

0 0
možnosti
VD

Důležité je jak Vámi uvedené problémy vnímá významná skupina dnešní mládeže. Například pokud korupci považuje za zásadní brzdu rozvoje společnosti, bude se tento problém rozhodně za 10-15 let radikálně řešit, pokud naopak považují korupci za pohodlnou cestu k úspěchu, bude se prohlubovat, pokud v tomto směru mezi mladými není vyhraněný názor, nic zvláštního se nestane. Zásadní změny si dovoluji tipnout v oblasti multikulturní politiky. Dnešní stav je formován právě lidmi, kteří svůj pohled na svět získávali v období levicových, liberálních a antirasistických hnutích 70/80tých let. Pokud dnešní mládež vnímá současný stav jako nesmysl a nespravedlivost vůči většinové společnosti, bude se zřejmě v budoucnu politika a vztah společnosti vůči menšinám přitvrzovat.

0 0
možnosti
Foto

Špatně vychlazené pivo. 

Naštěstí, tento problém se daří úspěšně zvládat. 

Zvláště mezi Vánocemi a Vítězným Únorem.

0 0
možnosti
VD

Díky za připomenutí, ale stejně jsem rád, že Vaše generace už do toho nemá co kecat:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik